Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

5 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 18.30'da Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 6. maddesi hükümleri gereğince toplanacaktır.

05 Temmuz 2023 tarihli olağan Meclis toplantısı gündeminde şu maddeler yer almaktadır:

1- Bir önceki toplantıya ait (01 Haziran 2023 tarihli) Meclis toplantısı tutanak özetinin oylanması.

2- Hat değişikliği yapılan hat sahiplerinden hat değişikliği bedeli olarak belirlenen tutardan kalan 4 taksidin süresinin uzatılması talebi hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu raporu.

3- Hız kesici, durak yeri, trafik levhası ve trafikle ilgili talepler hakkında trafik komisyonu raporu.

4- Hız kesici, durak yeri, trafik levhası ve trafikle ilgili talepler hakkında teklif.

5- 03 M 0177 plakalı şehir içi minibüs hattının ve aracın Servet AKYOL üzerinden Hüseyin AVCI üzerine devir edilmesi talebi hakkında teklif.

6- 03 M 0194 plakalı şehir içi minibüs hattının ve aracın Önder Mutlu KIZTEK üzerinden İlker KOÇER üzerine devir edilmesi talebi hakkında teklif.

7- 03 M 0102 plakalı şehir içi minibüs hattının ve aracın Gazi ÖZCAN üzerinden Murat GÜLLÜKAYA üzerine devir edilmesi talebi hakkında teklif.

8- Belediyemizce gençleri spora teşvik etmek ve sporu sevdirmek adına Temmuz ayı içerisinde 3*3 Basketbol Turnuvası düzenlenmesi, dereceye giren sporculara ödül verilmesi hakkında teklif.

9- Mülkiyeti Belediyemize ait İlimiz Merkez Hasan Karaağaç Mahallesi, Milli Birlik Caddesi, 5033 ada, 7 parsel üzerinde bulunan taşınmazın, Akaryakıt ve LPG İstasyonu olarak kullanılmak üzere kiralanması, kira şartları ve bedelinin belirlenmesi hususunda encümene yetki verilmesi hakkında teklif.

10- İlimiz Merkezinde bulunan çeşitli bölgelerde verilen Taks/Kaks alanların herhangi bir artış olmaksızın Emsalin dönüştürülmesi için imar plan tadilatı yapılması isteği hakkında teklif.

11- İlimiz Merkezinde mevcut uygulama imar planlarında yapılaşma, teknik altyapı, kadastral durumlardan oluşan olumsuzlukların giderilmesi için revizyon imar planı yapılması isteği hakkında teklif.

12- Hasan Hüseyin MANAP'ın 13.06.2023 tarihinden itibaren tedviren Park ve Bahçeler Müdürü olarak görevlendirildiği hakkında Meclise bilgi verilmesi.

13- Gelecek oturumun gün ve saatinin belirlenmesi.