Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehirspor'un yeni tüzükle birlikte 'Spor Kulübü' olarak faaliyet göstermesine ilişkin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Toplantıda Kulüp Başkanı Erkan Koca, takımın küme düşmesi, transfer süreci ve gelecek sezon BAL'da kalacak oyuncular hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Koca, takımın sosyal medya üzerinden aşağılandığı bazı paylaşımlara tepki göstererek, "Biz büyük camiayız, bizi kimse aşağılayamaz" dedi. Başkan Koca ayrıca Türkiye'nin önemli bir firmasıyla sponsorluk görüşmesi yapmak için İstanbul'a gideceğini ve kulübün geleceği için altyapının üzerinde duracaklarını belirtti.

Başkan Koca, küme düşen sezonda Trabzonspor dosyasının kapatılması sürecini açıkladı ve Eskişehirspor'u ziyaret eden eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan altyapı tesisi kazandıklarını söyledi. Başkan Koca, takımın büyük bir camia olduğunu vurgulayarak, gelecek sezon BAL'da kalacak oyuncularla görüştüklerini ifade etti.

Başkan Koca, futbolcuların aslan gibi mücadele ettiğini ve transfer yapılmasına rağmen borçlarını ödeyerek takıma hizmet ettiklerini belirtti. Başkan Koca ayrıca, tesislerin önündeki petrol istasyonunun 2032'ye kadar verildiğini ve belediyelerin reklam bilbordlarını Eskişehirspor'a verdiğini söyledi. Başkan Koca, takımın geleceğini karartmamak için tesisleri vermediklerini ve sponsorluk görüşmeleri yaptıklarını belirtti.

Başkan Koca, takımın yıllardır sponsorluğunu yapan firmanın Bölgesel Amatör Lig'e düşmesinden dolayı sponsorluk anlaşmasından çekilmesi sorununa da değindi ve geçen sezon yaşanan ödeme sıkıntısını anlattı. Başkan Koca, firmayla manevi değeri olduğunu belirterek, Allah rızası için paranın yarısını oyuncuların ibanlarına yatırdıklarını ifade etti.