Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandıAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, gençlerle buluştuğu 4. Sosyoloji Kampı'nda Ilıca Taş Evleri'nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sosyoloji Topluluğunun dördüncüsünü düzenlediği kamp, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün de katkılarıyla gerçekleştirildi. Kamp süresince binicilik, kamp eğitimi, DJ performansı, canlı müzik, film izlemesi, doğa yürüyüşü ve spor faaliyetleri gibi etkinlikler yapıldı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yıldırım Akgül'le birlikte kampa katılan Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, gençlerle hoş bir sohbet gerçekleştirdi. Başkan Vekili Damcı, gençlere tecrübelerini aktararak başarıya odaklanmalarını tavsiye etti. Ziyaret boyunca samimi bir atmosferde ilerleyen görüşmede gençlere öğütler verildi.

Kamp, Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün destekleriyle Ilıca Taş Evler'de düzenlendi ve 3 gün boyunca devam etti. Dört gün boyunca gençlerin katılabileceği birçok etkinlik, binicilik eğitimleri, doğa yürüyüşleri ve spor faaliyetlerinin yanı sıra, DJ performansı, canlı müzik, film gösterimleri gibi unsurlar programa dahil edildi.