Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'da geçtiğimiz gece yaşanan bir kaza sonucu, sürücü Ahmet Zübeyir Taş hayatını kaybetti. Taş, seyir halindeyken kontrolünü kaybederek refüjdeki bir ağaca çarptı. Kazada ağır yaralanan Taş ambulans ile hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yanında bulunan eşi Aslı Taş ise tedavi altına alındı ve hayati tehlikesi devam ediyor. Sürücü, Isparta Kara Havacılık Okulu'nda astsubay olarak görev yapıyordu.

Olay, dün saat 00.15 sıralarında Merkeze bağlı İstanbul Caddesi üzerinde meydana geldi. Taş, şehir merkezinden Süleyman Demirel Üniversitesi istikametine seyir halindeyken yol kenarındaki su birikintisine girerek kontrolünü kaybetti ve refüjdeki bir ağaca çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araç içerisinde sıkışan Ahmet Zübeyir Taş ve eşi Aslı Taş, ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Maalesef kazada ağır yaralanan Ahmet Zübeyir Taş hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eşi Aslı Taş ise tedavi altında ve hayati tehlikesi devam ediyor. Sürücü Taş, Isparta Kara Havacılık Okulu'nda astsubay olarak görev yapıyordu ve hayatını kaybetmesi Isparta halkını derin üzüntüye soktu.