Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de, yaklaşan Kurban Bayramı'nda halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için polis ekipleri yoğun bir çalışma yürüttü. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, polis ile halk arasındaki ilişkileri güçlendirerek daha güvenli bir yaşam ortamı oluşturmak amacıyla faaliyetler gerçekleştirdi. Bayramlar gibi toplumun ortak sevinç değerleri zamanlarında huzur ve güvenin sağlanması için önleyici tedbirler alındı.

Kuranlık hayvan satış alanları, alışveriş merkezleri, pazar yerleri ve yoğun insanların bulunduğu noktalarda "Hırsızlık, Dolandırıcılık, Sahte Para İle Birlikte Mücadele Edelim ve Türk Lirası Banknotların Güvenlik Özellikleri" konulu broşürler dağıtıldı. Vatandaşlara bu konularla ilgili gerekli bilgilendirmeler yapılarak, dolandırıcılık ve sahtekarlıkların önüne geçilmesi hedeflendi.

Bu uygulama sayesinde, halkın bayram boyunca huzur içinde ve güvenli bir ortamda geçirmesi amaçlandı. Polis ekiplerinin vatandaşlarla olan yakın ve güvenilir ilişkileri, toplumda huzurun ve güven duygusunun pekişmesini sağladı.