Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Kütahya Belediyesi'nin Veteriner İşleri Müdürlüğü, Canlı Hayvan Pazaryeri'nde gerçekleştirilen temizlik, dezenfeksiyon ve kireçleme çalışmalarını tamamlayarak Kurban Pazarı'nı açtı. Başkan Vekili Abdullah Damcı, pazara gelerek esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kütahya Belediyesi'nin Kurban Bayramı'nı sorunsuz geçirmesi için çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Vekili, pazarda alışveriş yapanlar için hayırlı dileklerde bulundu. Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş'ın yaptığı dua sonrası esnaflar ve vatandaşlar kavurma ikramıyla karşılandı. Kurban Pazarı, 29 Haziran Perşembe gününe kadar faaliyetlerine devam edecek.

Canlı Hayvan Pazarı, büyükbaş hayvanlar için 210, küçükbaş hayvanlar için 119 kapalı padok ve 152 açık padok olmak üzere toplam 481 padokla hizmet veriyor. Ayrıca, küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar için serbest bölümler de bulunmaktadır. Pazar, 10 bin küçükbaş ve bin 500 büyükbaş hayvana kadar kapasiteye sahiptir. Canlı Hayvan Pazarı'nda birçok hizmet binası da yer almaktadır. Küçükbaş padoklar için kura çekilerek hayvan sahiplerine yer tahsis edilmiştir. Kurban Pazarına gitmek isteyen vatandaşlar için özel halk otobüsleri hizmet verecektir.