Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği (AFPAD) Hilton otelde 7. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği (AFPAD) Hilton otelde 7. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste halinde seçime giren mevcut başkan Hamza Kalkan, üyelerin güvenini yeniden kazandı. Seçim sonrası bir açıklama yapan Kalkan, genel kurulun önemini ve yeni projelerini şöyle anlattı:

"Bugüne kadar yaptığımız her türlü festival ve etkinlikleri sizlerin desteği ile gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde Afyonkarahisar'ın lezzetlerini daha fazla tanıtmak ve gastronomi alanında bir merkez oluşturmak için çalışacağız. Diğer projelerimizi de yine birlikte hayata geçireceğiz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim." dedi. Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil
Hamza Kalkan
Murat Başer
İbrahim Malkoç
Bayram Ekin
Yunus Kırkalı
Hüseyin Yalavaç
İbrahim Yurtbahar

Yönetim Kurulu Yedek
Nevzat Kalkan
Hasan Yılmaz
Arif Yağcı
Ali Polat
İbrahim Yeşil
Ramazan Evcimen
Ahmet Ulupınar

Denetleme Kurulu Asil
Selçuk Akyol
Murat Çoban
Muarrem Bodur

Denetleme Kurulu Yedek
İbrahim Baş
Bayram Ağırbaş
Mahmut Akyol

Disiplin Kurulu Asil
Şükrü Atılgan
Kemal Peten
Ali Gümüşkaya

Disiplin Kurulu Yedek
Ali Özen
Adem Bahar
Oğuz Uçar

AFPAD, 2007 yılında kurulan ve Türkiye'nin en büyük aşçılar derneklerinden biri olan bir sivil toplum kuruluşudur. Dernek, Afyonkarahisar'ın yöresel lezzetlerini tanıtmak, aşçılık mesleğinin gelişmesine katkı sağlamak ve üyelerine eğitim ve sosyal faydalar sunmak amacıyla faaliyet göstermektedir .