Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 2023 Anadolu Yıldızlar Ligi Osman Bayrakdar Sezonu Müsabakalarına yaklaşık 200 sporcu ile katılım gösterdi. Bu müsabakaların 14 farklı branşında yarışan sporcular, İzmir'de düzenlenen 2023 Osman Bayrakdar Sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme grup müsabakalarında yer aldılar. Bu yüzme müsabakalarında, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından desteklenen Yağızalp Bilgin, 3 farklı stilde madalya kazandı. 200 metre kurbağalama yarışında altın, 100 metre kurbağalama yarışında da altın, son olarak 50 metre kurbağalama yarışında bronz madalyanın sahibi oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, sporcuların ve antrenörlerin büyük bir emek sarf ettiğini belirtti. Bu süreçte yapılan aralıksız antrenmanların karşılığını aldıklarını söyleyen Özdemir, sporcuların elde ettiği başarının kendilerini mutlu ettiğini ve ilimizdeki gençlerin spora olan ilgisinin arttığını belirtti. Bu başarıların sporcular sayesinde geldiğinin altını çizen Özdemir son olarak, tüm sporcuları gönülden tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Yağızalp Bilgin, elde ettiği büyük başarı ile Balıkesir'de düzenlenecek olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.