Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Altıntaş ilçesine bağlı Zafertepeçalköy yakınlarında yer alan ve Türk Kurtuluş Savaşı şehitlerine atfedilen Şehit Sancaktar Mehmetçik Heykeli'nin Dumlupınar Orman İşletme Şefliği tarafından temizlik çalışması yapıldı. Heykel, bizzat Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla inşa edilmiş ve başta Başkomutanlık Savaşı olmak üzere Milli Mücadele'ye katılan tüm şehit, gazi, asker ve komutanlarla beraber Türk milletini sonsuza kadar temsil etmek amacıyla yapılmıştır. Heykelin bakımı, çevresiyle birlikte basınçlı su ile yıkandı ve bakım çalışmaları tamamlandı.

Dumlupınar Orman İşletme Şefliği personeli, bölgenin temizliğinde destek vererek Başkomutanlık Tarihi Milli Parklar Müdürlüğüne yardım etti. Görev yapmaktan dolayı büyük memnuniyet duyan personeller, Türk Devletinin temelinin atıldığı ve şehitlerin ruhlarının dolaştığı bölgede çalışmaktan gurur duyduklarını dile getirdiler.