Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Bozüyük Belediyesi Haziran ayı olağanüstü toplantısında, tramvay ve otopark ücretlerinin belirlenmesi için karar alındı. Toplantıda, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu başkanlığında 2 gündem maddesi görüşüldü ve karara bağlandı. İlk olarak, nostaljik görünümlü yerden kılavuzlu lastik tekerlekli tramvayın yolcu taşıma ücretleri belirlendi. Buna göre, bakiye yüklemeli kart ücreti 5,00 TL, tam yolcu ücreti 2,50 TL, öğrenci ücreti 1 TL, yasalarca belirlenen toplu taşımadan yararlananlar için serbest kartlar ücretsiz olarak belirlendi. Tek kullanımlık yolcu kartı ücreti ise 4,00 TL olarak belirlendi ve oy çokluğu ile kabul edildi.

Ardından, Çarşı ve Kent Meydanı altında bulunan kapalı otoparkın araç giriş ücretleri belirlendi. Sabah 07.00 ile gece 24.00 saatleri arasında ilk 2 saat ücretsiz olmak üzere devamında saat başı 5,00 TL olacak. Gece 24.00 ile sabah 07.00 saatleri arası ise, 2 saat ücretsiz tarife uygulanmaksızın saat başı 10 TL olarak belirlendi. Ayrıca, otoparkın işleyiş ve usul esaslarını belirlemeye ve uygulamaya belediye encümeninin yetkilendirilmesi oy birliği ile kabul edildi.