Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucunda birçok suçlu tespit edildi ve işlem yapıldı. Bu denetimlerde 3,458 kişi sorgulandı ve aralarında kesinleşmiş hapis cezası, aranması olan, para cezası bulunan ve yoklama kaçağı olan şahıslar tespit edildi.

Ayrıca ekipler, çalışmaları sırasında 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirdi ve bin 324 aracı kontrol ederek 290 sürücüye toplamda 521,269 TL cezai işlem uyguladı.

Ekiplerin çalışmaları dün gece saat 21.00 ile 01.00 saatleri arasında gerçekleştirildi ve 269 polis ve 1 Tim Çevik Kuvvet Personeli görev aldı. Yapılan kontroller sırasında bir kişinin nitelikli yağma suçundan arandığı ve 13 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu, bir kişinin hırsızlık suçundan arandığı ve 5 yıl 5 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.

Ayrıca sorgulamalarda birçok kişinin çeşitli suçlardan aranması olduğu ve toplamda 34 kişinin aranması gerektiği belirlendi. Ekipler, 6 kişinin de yoklama kaçağı olduğunu tespit etti.

Ekipler ayrıca 90 umuma açık yeri denetledi ve 2 işletmede sigorta ve kimlik bildirimlerinin yapılmadığı, 1 işletmede kapalı alanlarda sigara kullanımı yapıldığı ve 2 işletmede mesul müdürün olmadığı tespit edildi.