Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Kurban Bayramı'nda tatil yapmak ve sevdikleriyle bir araya gelmek isteyen vatandaşlar, Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde büyük bir yoğunluk oluşturuyor. Ancak bu yoğunluk, otobüs bileti bulmakta zorlanan birçok insanı da beraberinde getiriyor.

Bayramın 9 gün süreceği ve bu resmi tatili değerlendirmek isteyen vatandaşlar, otobüs seferlerinin neredeyse tamamını doldurdu. Yoğunluk sebebiyle bazı yolcuların bilet bulmakta zorlandığı öğrenilirken, otobüs firmaları da vatandaşları erken rezervasyon yapmaya teşvik ediyor.

Öte yandan, aşırı yoğunluk otobüs firmalarına ek seferler açma çağrısına da sebep oluyor. Bazı vatandaşlar, aileleriyle bir araya gelemeyecek insanlar olduğunu düşünerek havalimanları, trenler ve otobüs firmalarının bu durumu dikkate almasını istiyorlar.

Bu taleplere karşılık veren otobüs firmaları ise ellerinden geldiği kadar ilave sefer düzenlediklerini ve rezervasyon yaptıran yolcuların herhangi bir sıkıntı yaşamayacağını belirtiyor. Ancak fiyatların yükselmesi sebebiyle vatandaşlar tarafından eleştiriliyorlar. Otobüs firmaları yetkilileri ise artan maliyetler sebebiyle fiyatları yükseltmek zorunda kaldıklarını vurguluyorlar.