Bayram öncesi hava Güneşli ve sıcak !

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar'da hava sıcaklığı ortalama 30 derece civarında seyrediyor. Gün boyunca güneşli bir hava hakim olacak. Nem oranı ise %40 civarında. Rüzgar hızı ise saatte 10 km civarında. Yani bugün Afyonkarahisar'da hava oldukça güzel ve keyifli. Ama tabii ki sıcaktan bunalanlar için serinlemek için bir yerlere kaçmak isteyebilirsiniz.

Yani 26 Haziran'da Afyonkarahisar'da hava nasıl olacak? Maalesef yarın hava bugünden daha sıcak olacak. Hava sıcaklığı ortalama 34 dereceye çıkacak. Nem oranı ise %50'ye yaklaşacak. Rüzgar hızı ise saatte 15 km civarında olacak. Yani yarın Afyonkarahisar'da hava çok bunaltıcı ve terletici olacak.

Kurban Bayramı Arife günü Yani 27 Haziran'da Afyonkarahisar'da hava nasıl olacak? İşte burada biraz sevinebilirsiniz. Çünkü ertesi gün hava sıcaklığı biraz düşecek ve ortalama 28 derece olacak. Nem oranı ise %40'a gerileyecek. Rüzgar hızı ise saatte 10 km civarında kalacak.