Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Melih Savaş Yaşam Köyü ve Metin Özöğüt Yaşam Merkezi sakinleriyle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Başkan Ataç, vatandaşlarla özel günlerde bir araya gelmeyi sürdürüyor. Kurban Bayramı dolayısıyla Alzheimer Konuk Evi'ndeki sakinleri ve Metin Özöğüt Yaşam Merkezi sakinleri ve personelini ziyaret eden Başkan Ataç, bayram tebriğinde bulundu.

İlk olarak Melih Savaş Yaşam Köyü'nde İbrahim Ethem Kesikbaş Engelli Montaj Atölyesi öğrencileri ve personellerle bir araya gelen Başkan Ataç, bölgelerinde insanların mutlu olmasının ancak belediyenin çalışmalarıyla gerçekleşeceğini belirterek, "O nedenle hem çalışalım hem sevgi dağıtalım" dedi.

Bayramlaşma programına katılan Montaj Atölyesi, Aşağısöğütönü ve Yarbay Hüseyin Vecihi Erken Çocukluk Eğitim Merkezleri'ndeki öğrenciler de Başkan Ataç ile bayramlaştı.

Ardından Metin Özöğüt Yaşam Merkezi'ndeki sakinlerle bir araya gelen Başkan Ataç, deneyimli vatandaşların bayramını tebrik ederek, "Sizlerle burayı paylaşmaktan dolayı son derece memnunuz. Sizlerin burada mutlu ve memnun olmanız hepimizin yüz akıdır" dedi.

Metin Özöğüt Yaşam Merkezi'ndeki bayramlaşma programına katılan İsmail Hakkı Tonguç Erken Çocukluk Eğitim Merkezi öğrencileri, hazırladıkları bayram tebrik notlarını Başkan Ataç'a ve deneyimli vatandaşlara verdi.