Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Pazaryeri ilçesinde, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri hayvan yemi olarak ekili meralarda inceleme yaptı. Bölgedeki çiftçilerin yem bitkileri ekili alanlarında görülebilecek bitki hastalıkları, mantar ve sarı pas riskine karşı uyarıldı. Sonbahar yağmurlarıyla beraber ortaya çıkan bu risklere karşı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü çiftçilere bilgi vererek müdahale yöntemleri hakkında bilgilendirdi.



İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı ekipler Pazaryeri'ndeki çiftçilerin tarlalarındaki yem bitkilerini inceledi. Yaşanabilecek bitki hastalıklarına karşı uyaran ekipler, çiftçilere önlem almaları konusunda önerilerde bulundu. Mantar ve sarı pas gibi hastalıkların zararının önceden tespit edilmesi durumunda, çiftçilere nasıl müdahale edilebileceği hakkında bilgiler paylaşıldı.



Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, sonbahar yağmurlarıyla birlikte ortaya çıkabilecek bitki hastalıklarına karşı çiftçileri uyardı. Tarlalarında yem bitkileri ekili olan çiftçiler, mantar ve sarı pas gibi hastalıklarla mücadele yöntemleri hakkında bilgilendirildi. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, önceden tespit edilen hastalıkların müdahalesi konusunda da çiftçilere destek olmayı amaçlıyor.