Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'da Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Yarışmaları düzenlendi. Yeni Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmaya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık da katılarak kulüpleri tebrik etti. Yarışmalar oldukça çekişmeli geçti ve renkli görüntülere sahne oldu. Derece alan kulüplere ödülleri, AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık ve Türkiye Halk Oyunları Federasyonu İl Temsilciliği yetkilileri tarafından verildi.

Yarışmada Minikler Düzenlemeli Dal Kategorisinde ilk sırayı Linyit İlkokulu Gençlik Spor Kulübü elde etti. Yıldızlar Düzenlemeli Dal Kategorisinde ise Özel Bahçeşehir Koleji GSK Derneği Halk Oyunları Topluluğu birinci oldu. Yıldızlar Düzenlemesiz Kategorisi'nde birincilik yine Linyit İlkokulu Gençlik Spor Kulübü'nün oldu. Gençler Düzenlemeli Kategorisinde Kütahya Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü birinci olurken, Büyükler Düzenlemesiz Kategorisi'nde Kütahya Belediyespor birinci oldu.

Halk Oyunları Hakemi Mehmet Memiş, yarışmalara katılan tüm takımları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.