Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Belediyesi Cimnastik kursu öğrencilerinin özenle hazırladığı cimnastik gösterisine katıldı ve minik cimnastikçilerin harika gösterilerini izledi. Cimnastik Kursu Kış Spor Okulları kapanış gösterisi, Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde düzenlendi ve öğrenciler tarafından gösterilen hareketler, aileleri tarafından beğeniyle izlendi. Küçük jimnastikçiler, senkronize bir şekilde müzik eşliğinde çeşitli cimnastik hareketlerini başarıyla sergiledi ve salondaki seyirciler, gösterilerini uzun süre alkışladı. Başkan Bakkalcıoğlu, gösteri sonunda öğrencileri tebrik ederek, geleceğin profesyonel sporcuları olma yolunda emin adımlarla ilerleyen minik cimnastikçilere katılım belgeleri ve hediyelerini takdim etti.

Öğrenci velileri, miniklerin fiziksel gelişimi için son derece önemli olan bu kursların açılmasını sağlayan ve gerekli olan tüm desteği veren Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na teşekkür ettiler. Küçük jimnastikçilerin bu harika gösterileri, gelecekte spor dünyasında adlarından söz ettirecekleri bir başlangıç oldu.