Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de, Kurban Bayramı tatili için Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önemli önlemler aldı. Kent sınırlarındaki tüm devlet ve il yollarında trafik tedbirleri arttırıldı. Bayram boyunca, her gün 58 trafik ekibi ve 250 trafik personeli görev yapacak. Tedbirler kapsamında, kazaların en sık meydana geldiği noktalarda trafik ekipleri görevlendirilerek kural ihlallerinin önüne geçilmesi hedefleniyor.

Trafik bilinci oluşturmak için 'Yaşam İçin Kısa Bir Mola' sloganıyla 'Yaşam Tüneli Projesi' çadırlarında yaya önceliği, cep telefonu kullanımı, hız ve emniyet kemerleri konularında eğitim filmleri gösterilecek. Ayrıca, otobüslerde sivil personel görevlendirilerek denetimler sıkılaştırılacak. İnsansız hava araçları ile ana arter ve kavşaklarda planlı denetimler yapılacak.

Eskişehir'deki Kurban Bayramı tatilinde, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, trafik kazalarının önlenmesi için günlük 58 trafik ekibi ve 8 yaya devriyeleri olmak üzere toplamda 250 trafik personeli görev yapacak. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, 'Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz' sloganıyla vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda kampanya düzenleyecek.