Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü Kutlu Olsun!Gaziler Günü Kutlu Olsun!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne üye olanlar için önemli bir duyuru var. 5174 sayılı kanuna göre, 2023 yılı aidat ödemeleri iki taksitte yapılacak. Bu ödemeler Haziran ve Ekim aylarında gerçekleşecek. Munzam ve yıllık aidatın 1. taksit son ödeme tarihi 3 Temmuz 2023 Pazartesi olarak belirtiliyor. Ödemeler için Oda veznesi, Banka havale/EFT, İscehisar Temsilciliği veya web sayfası üzerinden kredi kartı kullanılabiliyor. Eğer aidat ödemesi yapılmışsa, bu maili dikkate almamak gerekiyor.

Aidat ödeme işlemleri için Ziraat Bankası, İş Bankası, Garanti Bankası ve VakıfBank'ın Afyon şubelerinin hesap bilgilerine erişim sağlanabilir. Ayrıca, aidat borçları için sorgulama ve ödeme işlemleri web sayfası üzerinden gerçekleştirilebilir.

Kredi kartı ile ödeme yapılacaksa, firmanın bilgileri girilerek ödeme ekranında aidat borçları listelenecek. Ödeme yapılacak tutar yazılacak ve sırasıyla "Girilen Tutarı Borçlara Dağıt" ve "Ödeme Yap" tuşlarına basarak işlem tamamlanacak. Bu işlemde, Chrome gibi bir web tarayıcısı kullanımı öneriliyor.