Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Küpeli mesajında Kurban Bayramı'nın fedakarlık, yardımlaşma ve paylaşma günü olduğunu belirtti.

Bayramların, millet ve din duygularının, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, güçlendiği özel günler olduğunu ifade eden Küpeli, asırlardır milleti daha güçlü kılan milli ve manevi duyguların, örf ve adetlerin kuvvetlendiği birlik ve beraberliğin en güçlü şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramını daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu ve heyecanını duyduklarını söyledi.

Hayatlarına sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kılmaları durumunda, ülke ve millet olarak emin adımlarla daha nice bayramlara erişeceklerini belirten Küpeli, bayramın bölgelerinde ve Müslüman aleminde yaşayan tüm kardeşlerinin hayırlara vesile olmasını ve sıkıntılardan kurtuluşa erişmelerini diledi.

Eskişehir OSB Yönetimi olarak Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirten Başkan Küpeli, il sanayinin gelişmesi ve büyümesi için ellerinden geleni yapacaklarını, halkın refah ve mutluluğunun artması için yoğun bir çaba harcayacaklarını sözlerine ekledi.

Kurban Bayramının şehirlerine, ülkelerine, İslam alemlerine ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunan Başkan Küpeli, milletin Kurban Bayramını kutladı.