Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Tepebaşı Belediye Başkanı, Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu Başkanı Mehmet Kızılinler ve yönetimi ile bir araya geldi. Toplantıda, tarım ve hayvancılıkla ilgili sorunların ele alınması ve üreticilerin sıkıntılarına çözüm bulunması amacıyla oluşturulan kurul, yaptıkları 7 aylık çalışmaların raporunu Başkan Ataç'a sundu.

Kurul Başkanı Kızılinler, raporlarının vizyon belgesi olarak hazırlandığını belirtirken, Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç da üreticilerin desteklenmesi amacıyla birçok projeye imza attıklarını dile getirdi. Kadın üreticilere çilek fidesi dağıtımı yapıldığını, satış noktaları oluşturulduğunu, küçük üreticilere sıvı gübre desteği sağlandığını ve ayrıca soğuk hava deposu açarak da ürünlerin zayi olmamasına destek olduklarını ifade etti.

Başkan Ataç, "Her zaman üreticilerin yanındayız" diyerek, Tepebaşı Belediyesi olarak üreticilerin refahlarının artması ve kırsal kalkınmanın desteklenmesi için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.