Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, daire amirleri ilçe merkezi ve köylerde ikamet eden şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti. Ziyaret heyeti arasında İlçe Emniyet Müdürü Halil Konca, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Yalçın, Müftü Sebahattin Turan, Müdürü Hilmi Akçapınar, Özel İdare İlçe Müdürü Mevlüt Erkul, Gediz Aile Sosyal Hizmetler Müdürü Güner Yiğit ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Nihal Bircan bulunuyordu. Ziyaretler esnasında, şehit ailelerinin ihtiyaç ve talepleri dinlendi.

Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirterek, "Vatanı için canını feda eden kahraman şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini bayram öncesinde daire amirlerimiz ziyaret ederek onların gönüllerini aldık. Devlet olarak şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanındayız. Bizlere emanet olan şehit ailelerinin ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlüyüz. Şehitlerimizi bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz" ifadelerini kullandı.