Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, kurban pazarında yaptığı incelemeler ile gündeme geldi. İncelemelere, sağlık ve çevre müdürleri, veteriner hekimler ve ilgili yetkililer de katıldı. Osmaneli Kurban Pazarı'nda gerçekleştirilen denetimler kapsamında Belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kontroller gerçekleştirdi. Denetimler sonucunda kurbanlık olarak uygun olmayan ve sağlık sorunları taşıyan hayvanlar, pazardan çıkarıldı.

Kurban pazarının sağlık standartlarına uygunluğunu kontrol etmek, vatandaşların sağlıklı kurbanlık hayvanlar edinebilmesini sağlamak amaçlarıyla gerçekleştirilen denetimlerde, veteriner hekimler tarafından sağlık kontrolleri yapıldı. Kurbanlık olarak uygun olmayan ve sağlık sorunu olan hayvanlar tespit edildiğinde, gerekli önlemler alınarak pazardan çıkarıldı.

Başkan Şahin'in, kurban pazarındaki incelemeleri ve denetimlerinin doğru bir adım olduğu, vatandaşların sağlıklı kurbanlık hayvanlar edinebilmesini sağlamak açısından önemli olduğu belirtildi.