Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehir'deki Kanlıpınar Şehitliği, Kurban Bayramı öncesinde şehit ailelerinin ziyaretleriyle dolup taştı. Şehit aileleri, sabahın erken saatlerinden itibaren evlatlarının kabirleri başında dualarını okudu. Kur'an-ı Kerim de okuyan aileler, yıllar geçse de acılarının hala taze olduğunu ifade etti. Her bayramda şehitleriyle bayramlaşmaya gelen aileler, şehitliği ziyaret eden Eskişehir halkından memnun olduklarını belirtti.

Batman Gercüş Kantarlı Mevkiinde şehit olan Jandarma Er Serkan Özaydın'ın babası Ahmet Özaydın da, oğlunun akşam 6'ya çeyrek kala şehit düştüğünü anımsatarak, acıların asla dinmediğini söyledi. Dini bayramlar geldiğinde acılarını güçlükle geçirdiklerini ifade eden Özaydın, devamlı olarak oğlunun kabrini ziyaret ettiklerini ve vatan için şehit olan evlatlarına yakışır şekilde davranmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Başka bir şehit babası Durmuş Ali Önal da, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bulunan Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na düzenlenen saldırıda şehit olan oğlu Hasan Ünal'ın kabri başında dua okuyarak bayram ziyareti yaptıklarını söyledi. Önal, şehit ailelerinin yanı sıra normal halktan da ziyaretçilerin geldiğini belirterek, her bayram gelenlerin düzenli olarak geldiğini vurguladı.