Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

AK Partili belediye başkanları, gazeteci Cafer Elmas'ın geçmiş olsun dileklerini iletmek için onu ziyaret etti. AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, bir süre önce evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan gazeteci Cafer Elmas'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Belediye başkanları, Elmas'a geçmiş olsun dileklerini ileterek desteklerini gösterdi.



Gazeteci Cafer Elmas, evinin önünde gerçekleşen silahlı saldırı sonucunda yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Bu olayın ardından AK Partili belediye başkanları, Elmas'ın tedavi gördüğü hastaneye giderek ona desteklerini ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ziyaret sırasında başkanlar, Elmas ile de görüşerek sağlık durumu hakkında bilgi aldılar.



Ziyaretler sırasında belediye başkanları, saldırıyı kınadıklarını ve sorumluların adalet önünde hesap vereceğine inandıklarını ifade ettiler. Gazeteci Cafer Elmas ise ziyaretlerden dolayı teşekkürlerini ileterek kendisine gösterilen ilgi ve destekten memnuniyetini dile getirdi.