Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Ilıca Kaplıcaları'nda bulunan turizm tesislerinde havuz sezonu açıldı. Ilıca, Kütahya'da bulunuyor ve şifalı sularıyla ünlüdür. Otel, yenilenen hamam ve havuzlarıyla müşterilere hizmet vermeye başladı. Bu tesislerde doğal bir ortamda kaplıca keyfi yaşanabiliyor.

Otelin Genel Müdür Yardımcısı Adnan Toplamaoğlu, açık ve kapalı alanlardaki termal havuzların romatizmal hastalıklar da dahil olmak üzere birçok rahatsızlığa şifa sunduğunu belirtti. Ilıca'nın doğal güzellikleriyle ünlü bir kaplıca bölgesi olduğunu vurgulayan Toplamaoğlu, "Termal sular binlerce yıldır şifa kaynağı olarak bilinmektedir. Ülkemizdeki termal su kaynakları rezerv bakımından Avrupa'da birinci, dünyada ise yedinci sıradadır. Harlek Termal Otel, bu doğal ortamı içinde barındırmaktadır. Termal su renksiz, mineral açısından zengin ve kokusuzdur. Bay ve bayan termal havuzları, çocuk havuzu ve açık havuzumuz müşterilerimize hizmet vermektedir" dedi.

Havuzların açık ve kapalı alanlarından yararlanan ziyaretçiler, "Burada hem termal, hem de havuz keyfi var" diye konuştu.