Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de iki arkadaş, motosikletleriyle seyir halindeyken sollama esnasında birbirleriyle çarpıştı. Bu çarpışma sonucunda yolcu olarak bulunan 18 yaşındaki Ezgi Nehir Uçarlı hayatını kaybetti. Kaza, saat 02.00 sularında Tepebaşı ilçesi, Uluönder Mahallesi, İsmet İnönü 2 Bulvarı'nda meydana geldi. 26 ZH 158 plakalı motosikleti kullanan Gökhan D., sollama yaparken 35 VAJ 77 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen ve yaklaşık 50 metre sürüklenen 26 ZH 158 plakalı motosikletin sürücüsü Gökhan D. ağır yaralandı ve Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Diğer motosikletin sürücüsü Ruşen C. ise hafif şekilde yaralanarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü.

Kazadan sonra polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Maalesef, Ezgi Nehir Uçarlı olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından, Ezgi Nehir Uçarlı'nın cansız bedeni otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.