Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Kütahya'da bulunan Enne Tabiat Parkı'ndaki Enne Barajı'nda artık tekne turları düzenleniyor. Bu baraj, mavi ve yeşilin bir araya geldiği, ziyaretçilerini büyüleyen bir yerdir ve bahar ve yaz aylarında çok sayıda insan bu parka akın etmektedir. Vatandaşlar, motorlu tekne turuna büyük ilgi göstermekte ve bölgenin gizli güzelliklerini keşfetmenin mutluluğunu yaşamaktadır.

İşletmeci Zafer Alat, turun yaklaşık 30 dakika sürdüğünü ve insanların deniz özlemlerini bir nebze olsun giderebildiğini belirtmiştir.

Alat, "Kütahya Enne Tabiat Parkı'ndaki Enne Barajı, doğal güzellikleriyle gerçekten Kütahya'nın gözbebeği durumunda. Barajda düzenlenen tekne turlarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. 30 dakikalık tur kadar yoğun bir katılım oluyor. Özellikle hafta sonları ve tatillerde halkımız buraya büyük ilgi gösteriyor. Eğer turizm yatırımları da yapılırsa, bu yer vazgeçilmez olur. Bu yer, yeşil ve mavinin bir araya geldiği bir noktadır. Tabiat parkında her ton yeşil mevcut ve baraj ise maviyle iç içe. Enne Tabiat Parkı ve Enne Barajı, birçok özelliğiyle Bolu Abant Gölü ve Tabiat Parkı'nı geride bırakmaktadır" dedi.

Hüseyin Uzel ve Muhammet Uygun gibi aileler, Enne Barajındaki tekne turuna katılarak 30 dakikalık bir geziyle adeta deniz özlemlerini giderdiklerini ifade ettiler.