Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir'de Kurban Bayramı'nın 3. gününde hava durumu ile ilgili veriler Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından paylaşıldı. Bölgede az bulutlu ve açık bir hava öngörülüyor. Eskişehir merkezinde bugün en yüksek hava sıcaklığı 28 derece olacak. Hava sıcaklığındaki değişikliklerin önemli bir etkisi beklenmezken, rüzgarın öğlen ve akşam saatlerinde orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Eskişehir çevrelerinde kuzey ve kuzeybatı, Bursa, Kütahya ve Bilecik çevrelerinde ise kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden rüzgar esmesi bekleniyor.



Kurban Bayramı'nın 3. gününde Eskişehir ilçelerindeki hava sıcaklıkları şu şekilde bekleniyor: Odunpazarı'nda az bulutlu ve açık hava beklentisiyle 28 derece, Çifteler'de 28 derece, Mahmudiye'de 27 derece, Sivrihisar'da 26 derece, Alpu'da 29 derece, İnönü'de 24 derece, Mihalıççık'ta 23 derece, Sarıcakaya'da 33 derece, Seyitgazi'de 26 derece, Günyüzü'nde 29 derece, Beylikova'da 28 derece, Han'da 23 derece, Tepebaşı'nda 25 derece ve Mihalgazi'de 33 derece.