Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Türkiye'nin Bilecik iline bağlı Pazaryeri ilçesinde bulunan Küçükelmalı Tabiat Parkı, hafta sonları ve Kurban Bayramı dahil olmak üzere her gün ziyaretçilerini ağırlıyor. Küçükelmalı Tabiat Parkı, Bilecik'in en popüler mesire alanlarından biri olup, hava şartlarının iyi olmasıyla birlikte Kurban Bayramı süresince ziyaretçi akınına uğruyor. Park, piknikçiler ve yürüyüş yapmak isteyen misafirleri ağırlarken, bazı ziyaretçiler de özel günlerini burada kutluyor.



Eskişehir'den Yusuf Saygılı ve Ali Timuçin adlı misafirler, aileleriyle birlikte günübirlik piknik yapmak için Küçükelmalı Tabiat Parkı'nı tercih etmiştir. İki arkadaş, parkı çok beğendiklerini ve tekrar gelmeyi planladıklarını dile getirmişlerdir. Ali Timuçin, Küçükelmalı Tabiat Parkı'nın harika bir yer olduğunu ve tesislerin beğenilerine uygun olduğunu belirtmiş, ayrıca parkın kamp yapmak için de uygun olduğunu ifade etmiştir.



Giresun'dan Sema Yurt adlı ziyaretçi ise Küçükelmalı Tabiat Parkı'nı görmek için Pazaryeri ilçesine gelmiştir. Sema Yurt, parkı çok beğendiğini ve tekrar gelmeyi düşündüğünü söylemiştir.



Küçükelmalı Tabiat Parkında bulunan kafeterya ve kır lokantasının açıldığını belirten Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ise restoranın özel günler ve davetler için hizmet verdiğini ifade etmiştir. Başkan Tekin, parkın doğasıyla muhteşem bir göl manzarası ve havasıyla ziyaretçilere ayrı bir değer katacağını söyleyerek herkesi Küçükelmalı Tabiat Parkına davet etmiştir.