Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan tarihi Frig Vadisi'nde Afyonkarahisar Valiliği tarafından yaptırılan 'Kadın Ürünleri Pazarı', bölge sakini kadınların hem aile bütçelerine katkı sağlamasını hem de kentin lezzetlerini tanıtmasını sağlayacak. 3 bin yıllık geçmişiyle dikkat çeken Frig Vadisi'nde kurulan pazarda yöreye özgü hamur işi, yumurta, süt ürünleri ve tatlı satışı yapılacak.

Afyonkarahisar Valiliği, İhsaniye ilçesine bağlı Demirli köyünde Kadın Ürünleri Pazarı'nın inşaatına sona yaklaşıldığını duyurdu. Tek katlı olarak inşa edilen pazar, yöreye özgü lezzetlerin yanı sıra birçok hediyelik eşya dükkanı ve lokantaya da ev sahipliği yapacak.

Pazarda süt ve süt ürünleri satacağını belirten Kadriye Şahin, burada bölgenin yöresel ürünlerinin satılacağını ve bu ürünlerin kendi el emeğiyle yapıldığını söyledi. Şahin ayrıca, pazarın köy sakinlerine gelir kapısı olacağını ve Vali Kübra Güran Yiğitbaşı'na teşekkür ettiğini ifade etti.

Başka bir bölge sakini Dudu Şahin ise Vali Yiğitbaşı'na kendilerine gelir kapısı açtığı için teşekkür etti ve "Valimiz Demirli köyünün her şeyini değiştirdi. Elimizden geldiği kadarıyla köyümüzün ürünlerini tanıtmaya devam edeceğiz" dedi.

Öte yandan, inşaat çalışmalarının temmuz ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.