Gözden kaçırmayın

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret EttiAk Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış Emirdağ Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Karakuş, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sevcan Sönmez ve Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuğba Sayın, Emirdağ Huzurevi ve Fazlı-Macide Halaç Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek huzurevi sakinlerinin bayramını kutladı.

Ziyaret sırasında huzurevi sakinleriyle bayramlaşan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, onlarla sohbet ederek hayır dualarını aldı.

Kurban Bayramı'nda büyüklerle bir arada olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadığını ifade eden Başkan Koyuncu, "Bayramları anlamlı kılan en önemli şey büyüklerimizin gönlünü almaktır. Bizler de ilçemizdeki huzurevlerini ziyaret ederek onlarla bayramlaştık, sohbet ettik, güldük, keyifli vakit geçirdik. Huzurevlerimizdeki büyüklerimizi gülerken görmek, keyifli olduklarını hissetmek bize huzur ve güç veriyor. Onları unutmadığımız ve onlarla yaşadığımız nice bayramlar geçirmeyi temenni ediyorum. Kimse kendini yalnız hissetmesin, biz büyük bir aileyiz." şeklinde konuştu.