Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Isparta'da vatandaşlar, Kurban Bayramı tatili süresince Eğirdir Gölü'ne akın etti. Gölün plajları tıklım tıklım dolarken, insanlar sıcak havada gölün serin sularının keyfini çıkardılar.

Eğirdir ilçesine adını veren ve farklı zamanlarda mavi ve yeşil tonlara bürünen Eğirdir Gölü, 9 günlük Kurban Bayramı tatili süresince ziyaretçilerini muhteşem manzarası ve plajlarıyla ağırlıyor. Isparta ve çevresindeki insanlar, Eğirdir Gölü'ne akın ettiler. Sıcak havada serinlemek isteyenler ise ince kumlu Altınkum Plajı'nı doldurdular. Plajda bayram tatili yoğunluğu yaşanırken, insanlar serin suların tadını çıkardılar.

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen Dilek Can ve ailesi, göle gelerek yüzmeyi tercih ettiler. Dilek Can, "Bu bayram yorucu geçti, bu yüzden üçüncü ve dördüncü günleri dinlenerek geçirmeyi tercih ettik. Eğirdir büyük ilgi görüyor ve diğer yerlere göre burayı daha çok seviyoruz. Isparta'lı olmaktan dolayı çok mutluyuz, herkese iyi bayramlar diliyorum" dedi.

Süleyman Sert, bayram tatilini Eğirdir'de geçirmek için tercih ettiğini belirtti. Sert, "9 günlük bayram tatilini ailemle birlikte Eğirdir gibi güzel bir gölde geçirmek istedim. Gerçekten burası Antalya'yı aratmıyor, çocuklarımla ve ailemle burada olmaktan çok mutluyuz. Güzel bir bayram tatili geçiriyoruz" dedi. Balıkesirli olan ve 9 yıldır Eğirdir'de yaşayan Sert, "Normalde buraya bağlayan bir şey yok ama Eğirdir'i seviyoruz ve iş gereği burada bulunuyoruz. Eğirdir çok güzel bir yer, burada olmaktan çok mutluyuz" şeklinde konuştu.