Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir-Kütahya karayolunda gerçekleşen otobüs kazasında 41 kişi yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan 14'ü taburcu edildi, 27 kişi ise gözlem altında tutuluyor. Durumu ağır olan bir kişi bulunuyor.

Kaza sabah saatlerinde, Eskişehir istikametine seyreden Muğla'nın Bodrum ilçesinden gelen 26 AEC 333 plakalı yolcu otobüsünün sürücüsü olan Hakan Karalı'nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi. Otobüs, D230 karayolu üzerinde yoldan çıkarak engebeli bir araziye uçtu. Olayın ardından çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi kaza bölgesine sevk edildi.

Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar sonucunda, ilk olarak 35 olarak belirlenen yaralı sayısı 41'e yükseldi. Yolcu yaralıların büyük bir çoğunluğu 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir'deki çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Tedavileri tamamlanan 14 kişi taburcu edildi. Halen tedavi görmekte olan 27 kişiden birinin durumu ciddi olarak rapor edildi.

Diğer yandan, sürücü Hakan Karalı'nın tedavisinin sürdüğü bilgisi verildi.