Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Kütahya'nın Ilıca Kaplıcaları, Türkiye'nin önemli termal turizm noktalarından biri olarak bilinmektedir. Son olarak, Kurban Bayramı tatili süresince Ilıca Kaplıcaları'nın doluluk oranının yüzde yüz seviyesine ulaştığı açıklandı. Bu durum, doğa, tarih ve şifalı termal sularıyla vakit geçirmek isteyen yerli ve yabancı turistlerin Kütahya Ilıca'ya olan ilgisinin arttığını göstermektedir.

Otel Müdür Yardımcısı Adnan Toplamaoğlu, bayram tatili süresince aylardır beklenen yoğunluğa ulaştıklarını ifade etti. Ilıca'nın termal su kalitesinin asırlardır bilindiğini ve her zaman "şifalı" olarak anıldığını vurgulayan Toplamaoğlu, bölgenin bayram tatili boyunca hak ettiği ilgiyi gördüğünü belirtti. Toplamaoğlu ayrıca, Ilıca ve otellerinin doğa ile iç içe olduğunu ve bu nedenle tercih edildiğini söyledi. Otelin doluluk oranının yüzde yüz seviyesinde olduğunu vurgulayan Toplamaoğlu, müşterilere en iyi hizmeti sunmaya odaklandıklarını da ekledi.

Kütahya Ilıca Kaplıcaları, Türkiye'de önemli bir termal turizm noktasıdır ve yerli ve yabancı turistler tarafından büyük ilgi görmektedir. Kurban Bayramı tatili boyunca Ilıca'ya olan ilginin arttığı ve otellerin yüzde yüz doluluk oranına ulaştığı bildirilmiştir. Bu durum, Ilıca'nın doğal güzellikleri ve şifalı sularıyla tercih sebebi olduğunu göstermektedir. Otel yetkilileri, müşterilere en iyi hizmeti sunmak için çaba gösterdiklerini ifade etmiştir.