Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bilecik Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan halter kursu, büyük ilgi görüyor. Antrenör Oğuzhan Kızılkaya, kursta yaklaşık 2 yıldır eğitim verdiklerini belirtti. Kızılkaya, göreve başladığından itibaren Halter Federasyonu ve Halk Eğitim Merkezi ile alt yapı çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Kızılkaya, yaptığı açıklamada, sporcularla uzun vadeli planlar doğrultusunda çalıştıklarını ve ilk hedeflerinin Türkiye Şampiyonaları'nda başarı elde etmek olduğunu belirtti. Genç sporcuların varlığının işlerini zorlaştırdığını ancak disiplinli çalışmalarla bunun üstesinden gelebileceklerine inandıklarını söyledi. İlk yarışları olan Minikler Türkiye Şampiyonası'ndan 2 altın ve 1 bronz madalya ile döndüklerini paylaştı. Kızılkaya, bundan sonraki hedeflerinin daha sıkı hazırlıklar yapmak olduğunu dile getirdi.

Kızılkaya, kurum müdürü Reşat Avcı'nın da desteğiyle ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarını söyledi. Geçmiş yıllarda 2 ikincilik ve 1 şampiyonluk kazandıklarını belirten Kızılkaya, gelecek yıllar için 2024 Avrupa şampiyonluğunu hedeflediklerini ve Avrupa kürsüsünü işaret ettiklerini ifade etti. Şampiyonlukla yetinmeyeceklerini ve Avrupa rekorlarını egale etmek istediklerini söyledi. Kızılkaya, gelecekte Dünya Şampiyonası ve 2028 Olimpiyatları'na katılmaları gerektiğini ve 2032 Olimpiyatları'nda madalya beklentilerinin yüksek olduğunu vurguladı.İlk yarışmalarında başarılar elde eden sporcuların hepsiyle ayrı ayrı ilgilenen genç antrenör Oğuzhan Kızılkaya "Yolun başında olduğumuzu biliyoruz ancak bugüne kadar elde ettiğimiz başarılar ve tecrübelerle önümüzün çok açık olduğunu görüyorum. Gelecek yıllarda daha büyük başarılara ve yeni rekorlara imza atmak için buradayız. Halter camiasının ve sporun gelişimi için güçlü ve etkili bir altyapımız var. Geçmişteki başarılarımızla bunu kanıtladık. Şimdi İstiklal Marşı'mızı tüm dünyaya dinletmek için çalışmaya devam ediyoruz. Desteklerinden dolayı devletimize, kurumumuza ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. İlerlemeye hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.