Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de meydana gelen trafik kazasında, bir hafif ticari araç motosiklete çarptıktan sonra devrildi ve 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Kazanın saniye saniye kaydedilmesi ise başka bir araçta bulunan yol kamerası tarafından yapıldı.

Kaza, Kurban Bayramı'nın son günü akşam saatlerinde Eskişehir-Ankara kara yolu Batıkent Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Kazaya karışan araçlar, Ömer Faruk S. tarafından kullanılan 26 AEJ 023 plakalı hafif ticari araç ve Kazım Can A. tarafından kullanılan 26 AEK 230 plakalı motosikletti. İki sürücünün de ışık ihlali yapması sonucu araçlar çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü metrelerce ileriye fırlarken, hafif ticari araç da sürücünün kontrolünü kaybederek refüje çıkıp yan yattı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralanan motosiklet sürücüsü Kazım Can A., hafif ticari araç sürücüsü Ömer Faruk S. ve hafif ticari araçta bulunan 4 kişi, 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı. Refüje çıkıp devrilen hafif ticari araçtan kurtulan 5 kişinin durumunun iyi olduğu, ancak motosiklet sürücüsünün durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kaza anı ise yolda seyreden başka bir araçta bulunan yol kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.