Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Zeybek Belediye Başkanı, personeliyle bayramlaştı. Başkan Mehmet Zeybek, dokuz günlük bayram tatilinin ardından ilk mesai gününde personeliyle bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürlerinin de katıldığı programda, Zeybek, birlik ve beraberlik içinde Afyonkarahisar'a hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Zeybek, bayram süresince nöbette olan tüm personeline teşekkür etti ve bu süreçte üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptıklarını belirtti. İş arkadaşlarının bayramını kutlayan Zeybek, aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk içinde nice bayramlara ulaşmalarını temenni etti. Başkan Zeybek, Afyon'un gelişmesi ve güzelleşmesi için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Zeybek, Afyonkarahisar Belediyesi'nin büyük bir aile olduğunu söyledi. Hizmetleri birlikte gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan, personelinin gayretlerinden dolayı herkese teşekkür etti. Eskişehir'de yayınlanan yerel bir gazetenin verilerine göre geçtiğimiz yılda 3 milyonun üzerinde yerli ve yabancı turistin Afyon'a geldiğini belirten Zeybek, bu sayının şehri tanıtımı ve esnafın ticari faaliyetleri için önemli bir rakam olduğunu söyledi. Ayrıca bayramda şehirde 134 bin aracın geçiş yaptığını ve bunun da yoğun bir alışveriş hareketliliği yarattığını ifade etti.

Konuşmasının sonunda Zeybek, çalışanlarının katılımlarından dolayı teşekkür etti ve herkesin bayramını kutladı. Aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bayramlar geçirmelerini diledi.