Ziyarette, gündemdeki konular ve Afyonkarahisar’ın güvenlik durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonşehir gazetesi sahibi ve Afyonkarahisar Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hakan Dilek, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yılmaz Kırgel’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Afyonşehir Yazı İşleri Müdürü Polat Yılmaz da katıldı. Ziyarette, gündemdeki konular ve Afyonkarahisar’ın güvenlik durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Dilek, ziyaret sırasında, Afyonkarahisar Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin yapım çalışmalarının devam ettiğini ve kooperatif bünyesinde bir Jandarma Asayiş Noktası kurulmasının faydalı olacağını belirtti. Başkan Dilek, kooperatif olarak Jandarma Asayiş Noktası binasının inşaatını üstlenebileceklerini ve bu konuda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

İl Jandarma Komutanı J.Albay Kırgel ise, Başkan Dilek’in önerisine teşekkür ederek, konunun resmi bir yazıyla kendilerine iletilmesi gerektiğini söyledi. Kırgel, resmi yazının ardından konuyu Afyonkarahisar Valiliği’ne sunacaklarını ve gerekli izinlerin alınması halinde Konya karayolu üzerindeki Modern Küçük Sanayi Sitesi’nin bulunduğu bölgeye bir Jandarma Asayiş Noktası kurabileceklerini bildirdi.

Başkan Dilek, İl Jandarma Komutanı J.Albay Kırgel’e ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını ve Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi olarak Jandarma teşkilatına her zaman saygı ve minnet duyduklarını dile getirdi.