Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde doğa yürüyüşüne çıkan Halis Şimşek adlı bir kişi kayboldu. Şimşek'in bulunması için ekipler tarafından arama çalışmaları başlatıldı. Şahsın kaybolduğu bölgede arama kurtarma ekipleri ve yerel vatandaşlar tarafından destek veriliyor.

İstanbul'dan gelen Halis Şimşek ve dört arkadaşı, bayram tatili dolayısıyla Eğirdir ilçesinde doğa yürüyüşüne çıktı. Ancak Şimşek, dönüş yolunda Sivri Dağı eteklerindeki bir noktada kayboldu. Arkadaşları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi ve bölgeye Jandarma Arama Kurtarma ve AFAD ekipleri yönlendirildi. Arama çalışmalarına vatandaşlar da katıldı.

Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki Sivritepe bölgesindeki arama çalışmalarına, Isparta ve jandarma komutanlıkları, AFAD, JAK, JASAT, Isparta Belediyesi Arama Kurtarma (ISAK) ve ETUDOSD ekiplerinden yaklaşık 50 kişi katılıyor. Arama faaliyetleri Sekibağ Mahallesi Akpınar yolu üzerinde sürdürülüyor.

Öte yandan, Isparta İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı arama köpeği 'Leo' ve iz takip köpeği 'Baston' da arama çalışmalarına katılıyor. Ancak şu ana kadar Halis Şimşek'in herhangi bir izine rastlanmadığı bildirildi.