Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi, Temmuz ayı toplantılarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Başkan Burhanettin Çoban yönetiminde yapılan toplantıda, gündemdeki maddeler okunarak ilgili komisyonlara havale edildi.



Toplantının sonunda söz alan İYİ Parti Dinar Meclis Üyesi Murat Orhan, Dinar ilçesinde bulunan 60 köyden 30'unda güvenlik kamerası sistemi olmadığını belirtti. Özellikle hırsızlık gibi durumlarda güvenlik kameralarının önemini vurgulayan Orhan, 30 köyün sorunlarının Köylere Hizmet Götürme Birliği ve muhtarların talepleriyle çözüldüğünü ifade etti. Bunun yanı sıra Afyonkarahisar'ın toplamda 420 köyü bulunduğunu ve tüm köylerde benzer sorunların olduğunu belirten Orhan, bu sorunları çözme imkanlarının olup olmadığını sordu.



Meclis Başkanı Burhanettin Çoban ise, Afyonkarahisar'ın birçok köyüne güvenlik kamera sisteminin takıldığını söyleyerek şunları dile getirdi: "Dinar'ın 30 köyü ve diğer kamerasız köylere güvenlik kamerası takılabilir. İlçelerin birçok köyüne bu sistemler kuruldu. Kameralar sadece köylerde veya hırsızlık olaylarında değil, birçok konuda önemlidir. İnşallah Dinar ve diğer tüm köylerde de bu sistem kurulur. Afyonkarahisar'ın birçok köyünde güvenlik kamerası sistemi kuruldu ve kurulmayı da sürdürüyor."



Ayrıca söz alan AK Parti Dinar Meclis Üyesi Ahmet Çetin de, Dinar ilçesindeki tüm köy muhtarlarından talepleri aldıklarını ve en kısa sürede güvenlik kamera sistemi kurulacağı bilgisini paylaştı.