Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de 40 yaşındaki Murat Dal'ın öldürülmesiyle ilgili dava sonuçlandı. Olay, geçen yıl Eylül ayında Çamlıca Mahallesi Yeşilyuva Sokak'ta yaşandı. Kemal Selçuk Ö.'ye ait evde meydana gelen olayda, Murat Dal vücuduna silah ve bıçak darbeleri alarak yaralandı. Ancak olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri Dal'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gözaltına alınan Deniz Ö. ve Kemal Selçuk Ö. tutuklandı.



Yargılanan Deniz Ö., davanın karar duruşmasında son sözlerini söyledi. Özdengül, "Keşke hiç tanışmasaydık. Olayın böyle sonuçlanmasından dolayı çok pişmanım. Beni öldürmeye geldi. Canımı, malımı, ırzımı ve ailemi tehdit eden maktuldür. Ben ölebilirdim. Keşke ben ölseydim de buralarda olmasaydım" dedi. Tutuklu sanık Kemal Selçuk Ö. ise suçlamaları reddederek tahliye ve beraat talep etti.



Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada, mahkeme heyeti Deniz Özdengül'ü "kasten öldürme" suçundan 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı. Ayrıca "ruhsatsız silah bulundurma" suçundan da 1 yıl 3 ay hapis cezasına hükmetti. Sanık Kemal Selçuk Ö. ise aynı suçlardan dolayı beraat etti, çünkü mahkeme sanığın suçu işlediğini kanıtlayamadı.