Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik'in Osmaneli ilçesine 9 kilometre uzaklıktaki Düzmeşe köyünde bulunan ve geçtiğimiz şubat ayında meydana gelen yangında kullanılamaz hale gelen cami, yıkım işlemlerinin tamamlanmasının ardından yeniden yapılmak için hayırseverlerden destek bekliyor. Köy muhtarlığı ve vatandaşların yardımıyla yıkılan cami, yeniden yapılabilmesi için kurulan dernek tarafından yardım talep ediyor. Köy sakinleri, geçici olarak köy kahvesinin üzerinde bulunan düğün salonunda hazırlanan mescitte namaz kılmaktadır. Cami inşaatının tamamlanabilmesi için ise hayırseverlerden destek beklenmektedir. Caminin maliyetinin 10 milyon TL olduğu ve 250 kişinin ibadet edebileceği belirtilmiştir. Köy muhtarı, cami inşaatını bitirebilmek için hem kendi imkanları hem de hayırseverlerin maddi yardımlarını beklediklerini söylemiştir.

Düzmeşe Köyü Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği ise bütçelerinde para toplanır toplanmaz cami inşaatına başlayacaklarını açıklamıştır. Muhtar Uysal, cami yapımına yardımlar gelmeye devam ettiği sürece kısa bir süre içinde caminin tamamlanacağını dile getirmiştir. İçerisindeki ahşap doğramalardan sıvasına, çerçevesine ve halısına kadar birçok ihtiyaçları olduğunu belirten Uysal, halkın camiye bir an önce kavuşmak istediğini ve bu nedenle yardımseverlerden yardım beklediklerini söylemiştir. Hayırseverlerin camiye sahip çıkması temennisinde bulunmuştur.