Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir'de yarın Sarıcakaya ilçesinde hava sıcaklığının 42 dereceye kadar çıkması beklenen sıcak hava dalgası, vatandaşları zor anlar yaşatıyor. Bu yaz aylarının etkisiyle birlikte bunaltıcı sıcaklar, özellikle öğle saatlerinde dayanılmaz hale geliyor ve insanlar serinlemek için gölge alanlarda sığınacak yer arıyorlar.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, bu gece ve yarın için Eskişehir'deki hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Rapora göre, yarın hava sıcaklıklarının 1 ila 3 derece artması öngörülüyor. En yüksek hava sıcaklığı, 42 dereceyle Sarıcakaya İlçesi'nde beklenirken, en düşük hava sıcaklığı ise 30 dereceyle Mihalıççık İlçesi'nde olacak.

Öte yandan, yarın öğle saatlerinde Odunpazarı, Tepebaşı, İnönü, Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinde lokal olarak şiddetli sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak görülebileceği bildirildi. Bu yağışlar, havayı biraz olsun serinleteceği için vatandaşlar tarafından beklenen bir durum olarak görülüyor.