Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bilecikspor Kulübü'nün İdari İşler Sorumlusu olan Şerafettin Yılmaztürk, Kulüp Başkanı Turgut Özen'in istifasının ardından yapılan kongreye gelmemesine tepki gösterdi. Yılmaztürk, "Bilecikspor'a olan vefa borcunu sadece 6 ayda mı ödedin? Sen yüzünden bugüne alınan kongreye gelmedin. Bizimle dalga mı geçiyorsun?" dedi.


Ocak ayında Bilecikspor Kulübü Başkanı seçilen Turgut Özen, Haziran ayında istifasını açıklaması üzerine, kulüp yönetimi olağanüstü bir kongre kararı aldı. İlk kongre geçen Haziran ayında yapıldı, ancak yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 3 Temmuz'a ertelendi. Dün ise Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen kongreye hiçbir aday başvuru yapmadı. Kulübün geleceği belirsizliğini koruyor. Başkan Turgut Özen ise istifa ettiği için kongreye katılmadı, ancak büyük bir katılım olması halinde geleceği hakkında spekülasyonlar yapıldı.




"Sen bizimle dalga mı geçiyorsun?"


Kongrede söz alan İdari İşler Sorumlusu Şerafettin Yılmaztürk, "Kongre salı günü yapılacaktı. Ancak Turgut Özen, 'Ben o gün burada olmam, pazartesi günü yapın' dedi. Biz de tamam dedik ve kongreyi bu akşama aldık. Ancak kongreden 20 dakika önce kendisini aradım ve katılmayacağını söyledi. Sen pazartesi gününe alalım, ben yokum demedin mi? Geçen kongrede burada başkan olduğunu, bizi attığını, gittiğini hatırlatmak isterim. Sana 200-300 milyar vermemizi istedin, ben her ay 100-100 milyar verebilirim dedim. Ocak ayında aday İsmail Cinoğlu'ydu, sen bizi aradın ve aday olduğunu söyledin. Sonra İsmail çekildi ve sen başkan oldun, biz de yönetimine dahil olduk. O günlerde ikinci ligde kalırız, iyi bir ekip kurarak takımı yükseltiriz dedik. Ne oldu da sadece 6 ay sonra istifa ettin? Bu mu senin Bilecikspor'a olan vefa borcun? Vefa borcu sadece 6 ayda mı ödenir? 23 Nisan'da Söğütspor ile final maçı oynadık, o gün sana röportaj verdik ve devam edeceğini söyledin. Ama şimdi bıraktın mı dedin. Sen bizimle dalga mı geçiyorsun?" şeklinde konuştu.