Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Dün gece Bilecik-Bozüyük kara yolunda meydana gelen bir trafik kazasında, bir otomobil, bir tırın altına girdi ve içinde bulunan 2 kişi ağır yaralandı.

Kazada, Bilecik'ten Eskişehir istikametine seyir halinde olan Mehmet Ali Ç. yönetimindeki 10 ZB 064 plakalı otomobil, Şelale Rampaları mevkisinde önünde seyreden Talha K.'nın kullandığı 70 FU 927 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle, otomobil tırın altına girdi ve sürücü Mehmet Ali Ç. ile araçta yolcu olarak bulunan Özlem Ç. sıkıştı. Sıkışan yaralılar, Bilecik Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ağır yaralı 2 kişi, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilirken, kaza nedeniyle Bilecik-Bozüyük kara yolunda trafik tek şeritten, kontrollü olarak sağlandı.