Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, Bilecik Valiliği himayelerinde düzenlenecek olan Geleneksel Kamp Karavan ve Turna Balık Avı Yarışması hakkında bilgi verdi. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan etkinlik, Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Bilecik Avcılar Kulübü Derneği'nin koordinasyonuyla yapılacak.



Bircan, yaptığı yazılı açıklamada, Bilecik'in turistik anlamda en popüler yerlerinden biri olan Pelitözü Gölpark'ın kamp, karavan ve sporseverlere hizmet vermeye başladığını belirtti. Gölpark, kano, kam, karavan, sportif balık avı, doğa yürüyüşü, ATV motor, bisiklet turları gibi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmanın yanı sıra konaklama tesisleri, kafe bistro alanları ve çocuk parklarıyla da dikkat çekiyor. Bu sebeplerle Gölpark, şehir merkezine ve çevre illere olan yakınlığı nedeniyle tercih ediliyor. Geçen yıl büyük bir katılımla gerçekleştirilen kamp, karavan ve turna balık avı yarışması bu yıl 8-9 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek.



Etkinlik programı çerçevesinde sınırlı sayıda kamp ve karavan alanı, ateş etrafında müzik konserleri, çeşitli ikramlar, açık hava sineması keyfi, adrenalin parkurları, ödül dağıtımı, turna balık avı yarışması, kano ve botla gölet turu, yöresel ürün satış alanları ve çocuklara yönelik aktiviteler yer alacak. Etkinliğe katılmak isteyenlerin kamp, karavan ve turna balık avına katılım için program koordinatörleriyle iletişime geçerek kayıt yaptırması gerekmektedir. Birinciye 1500 TL değerinde ödül, ikinciye 1000 TL değerinde ödül, üçüncüye ise 750 TL değerinde ödül ve sponsorlar tarafından sağlanan profesyonel olta takımı ve malzemeleri hediye edilecektir.