Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Türkiye Yüzyılı Bilecik Eğitim Çalıştayları, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol tarafından duyuruldu. Akyol, her ilçede gerçekleştirilecek olan çalıştaylarla Türkiye Yüzyılında eğitimin rotasına ilişkin fikir sahibi olan herkesi bir araya getireceklerini belirtti.

Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni dönemde Bilecik ve ülke genelinde eğitim için orijinal hedef arayışı çalıştayları düzenliyor. Mustafa Sami Akyol, çalıştay hakkında bilgi vererek, dünya genelinde değişen şartların eğitimi gelecek odaklı yeni tasarımlara zorladığını ifade etti. Özellikle teknoloji ve demografi alanındaki gelişmelerin eğitimi teşvik ettiğini belirten Akyol, çalıştayların tüm paydaşların beyin gücünden yararlanmayı ve aidiyet kültürünü geliştirmeyi hedeflediğini söyledi. İlk çalıştayın 7 Temmuz 2023 Cuma günü Osmaneli ilçesinde gerçekleştirileceğini ve her ilçede yapılacak çalıştayların 7-18 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini belirtti. Çalıştaylar, gelecek odaklı hedeflerin belirlenmesi ve bu hedeflere ulaşmak için kullanılacak stratejilerin belirlenmesine yardımcı olacak.

Akyol, açıklamasının devamında, çalıştaylar aracılığıyla tüm paydaşlara, yöneticilerden öğretmenlere, velilerden öğrencilere kadar Türkiye Yüzyılında eğitimle ilgili fikri olan herkese ulaşmaya çalışacaklarını ve ülkenin eğitim geleceğini araştıracaklarını söyledi. Şimdiden çalıştaydaki fikirlerini ileten ve temsilciler vasıtasıyla fikirlerini ileten herkese teşekkür etti. Ayrıca, çalıştayların Türkiye Yüzyılı yolculuğuna sağlayacakları beyin gücünün şimdiden heyecanlandırdığını ifade etti.