Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehirspor, İbrahim Baş ile teknik direktörlük görevi için anlaşmaya vardı ve resmi sözleşme imzaladı. Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Eskişehirspor, takımın başına İbrahim Baş'ı getirerek 1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreni Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca, yönetim kurulu üyeleri ve İbrahim Baş'ın katılımıyla gerçekleşti.

Başkan Koca, imza töreninde yaptığı açıklamada, teknik direktörlük için birçok adayla görüştüklerini ve İbrahim Baş ile karar kıldıklarını belirtti. Koca, şampiyonluk hedeflediklerini vurgulayarak, Eskişehirspor'u layık olduğu yerlere getirmek istediklerini ifade etti. İbrahim Baş'ın bu ligleri iyi tanıyan bir hoca olduğunu belirten Koca, üç yıllık bir plan yapıldığını söyledi ve Eskişehirspor camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

İbrahim Baş ise Eskişehirspor gibi büyük bir kulübe geldiğinin farkında olduğunu dile getirdi. Kendisinin de kulübün tarih sayfalarında yer almayı arzuladığını söyleyen Baş, Bölgesel Amatör Lig'in bir çukur olduğunu ve bu çukurdan en kısa sürede çıkmayı hedeflediklerini belirtti. Eskişehirspor'u İstanbul'a kafa tutan bir takım olarak tanıdıklarını ve yönetim, taraftar ve basına önemli görevler düştüğünü ifade eden Baş, Eskişehirspor'u bu çukurdan çıkarmak için çalışacaklarını vurguladı.

İbrahim Baş'ın teknik direktörlük kariyerine Turgutluspor'un alt yaş kategori takımlarında başladığı ve daha sonra birçok takımda görev yaptığı biliniyor. Tecrübeli teknik direktör, daha önce Artvin Hopaspor, Yozgatspor 1959 ve İçel İdman Yurdu takımlarını şampiyon yaparak TFF 3. Lig'e çıkarmıştı. Eskişehirspor yönetimi, İbrahim Baş'ın bu başarılı geçmişiyle takıma katkı sağlayacağına inanıyor.