Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar Belediyesine borcu olan bir seyyar simitçi, belediye başkanı ile yaptığı görüşmede olumsuz bir yanıt alınca, çocuklarının üzerine benzin döküp ateşe vermeye çalıştı. Ancak polis ekipleri zamanında müdahale ederek faciayı önledi.

Olay, Afyonkarahisar Belediyesi önünde meydana geldi. Seyyar simitçi M.Ç., zabıta ekiplerinin simit satışını engellemesi nedeniyle sabah saatlerinde Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile görüşmek üzere belediyeye gitti. Ancak Başkan Zeybek'ten olumsuz bir yanıt alan M.Ç., bir süre sonra elinde bir benzin bidonuyla tekrar belediyeye geldi. Bu sırada aşağıda bekleyen iki çocuğunun üzerine benzin döken adam, çocuklarını yakma tehditleriyle Başkan Zeybek'ten sorunun çözülmesini istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, M.Ç.'yi ikna ederek elindeki çakmağı alıp etkisiz hale getirdi. M.Ç. daha sonra belediye binasına götürülürken, üzerine benzin dökülen iki çocuk ve karısı polis tarafından koruma altına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, şahıs kontrol amacıyla ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan, Afyonkarahisar Belediyesi zabıta ekipleri, olayı görüntülemek isteyen basın mensuplarını engellemeye çalışmasıyla dikkat çekti.